Gaston Lenôtre, legendární francouzský mistr cukrář, byl uctíván za to, že dezerty dělal lehčími a lahodnějšími. Jeho techniky zpracování surovin stále ovlivňují cukráře ve Francii i po celém světě.
Toto nové vydání dnes již legendární kuchařky – poprvé vydané v angličtině v roce 1977 pod názvem Lenôtre’s Desserts and Pastries – bylo aktualizováno ve spolupráci se šéfkuchaři z Lenôtre Paris a s dvěma dětmi mistra cukráře.
200 základních receptů zahrnuje croissanty, palačinky, mille-feuilles, baba au rhum, dort z roztavené čokolády, citronový koláč s pusinkami a mangový koláč.
Šéfkuchaři z Lenôtre Paris, kteří provozují školu vaření světové třídy, upravili recepty pro amatérské pekaře i zkušené profesionály, kteří hledají inspiraci v bohaté tradici francouzské cukrárny.
Specifikace:
váha 1,9 kg
rozměry 19 × 4.6 × 26.5 cm
Počet stran 432
pevná knižní vazba
Jazyk Angličtina
Datum dostupnosti:

1 980 Kč

1 980 Kč

3 200 Kč

1 490 Kč

890 Kč

1 580 Kč

1 980 Kč

690 Kč

1 350 Kč

980 Kč

540 Kč

680 Kč

1 080 Kč

1 690 Kč

1 260 Kč

870 Kč

490 Kč

1 110 Kč

870 Kč

1 590 Kč

1 260 Kč

890 Kč

3 890 Kč

3 890 Kč

1 980 Kč

1 980 Kč
1 980 Kč

2 980 Kč

1 490 Kč

1 290 Kč