New Mags

French Pastries and Desserts by Lenôtre

Gaston Lenôtre, legendární francouzský mistr cukrář, byl uctíván za to, že dezerty dělal lehčími a lahodnějšími. Jeho techniky zpracování surovin stále ovlivňují cukráře ve Francii i po celém světě.

Toto nové vydání dnes již legendární kuchařky – poprvé vydané v angličtině v roce 1977 pod názvem Lenôtre’s Desserts and Pastries – bylo aktualizováno ve spolupráci se šéfkuchaři z Lenôtre Paris a s dvěma dětmi mistra cukráře.

200 základních receptů zahrnuje croissanty, palačinky, mille-feuilles, baba au rhum, dort z roztavené čokolády, citronový koláč s pusinkami a mangový koláč.

Šéfkuchaři z Lenôtre Paris, kteří provozují školu vaření světové třídy, upravili recepty pro amatérské pekaře i zkušené profesionály, kteří hledají inspiraci v bohaté tradici francouzské cukrárny.

Specifikace:

váha 1,9 kg 

rozměry 19 × 4.6 × 26.5 cm 

Počet stran 432

pevná knižní vazba 

Jazyk Angličtina

zobrazit více

Více informací

875 Kč s DPH

Toto zboží máme skladem

Další produkty ve stejné kategorii: