Gaston Lenôtre, legendární francouzský mistr cukrář, byl uctíván za to, že dělal dezerty lehčí a lahodnější a jeho techniky zpracování produktů ovlivňují cukráře ve Francii a po celém světě i v dnešní době. Toto nové vydání dnes již kultovní kuchařky – poprvé byla kniha vydaná v angličtině v roce 1977 jako Lenôtre’s Desserts and Pastries – bylo aktualizováno ve spolupráci s šéfkuchaři v Lenôtre Paris a dvěma dětmi mistra cukráře.
200 základních receptů zahrnuje croissanty, palačinky, mille-feuilles, baba au rhum, dort z roztavené čokolády, koláč s citronovými pusinkami a mangový koláč.
Kuchaři v Lenôtre Paris, kteří provozují školu vaření světové třídy, upravili receptury pro amatérské pekaře i zkušené profesionály, kteří hledají inspiraci v bohaté tradici francouzské cukrárny Lenôtre.
Specifikace:
váha 1,9 kg
rozměry 19 × 4.6 × 26.5 cm
pevná knižní vazba
Datum dostupnosti:
3 200 Kč
1 490 Kč
980 Kč
890 Kč
1 580 Kč
1 980 Kč
690 Kč
3 840 Kč
1 170 Kč
790 Kč
875 Kč
475 Kč
913 Kč
675 Kč
1 075 Kč
1 690 Kč
1 260 Kč
870 Kč
490 Kč
1 110 Kč
870 Kč
1 590 Kč
1 260 Kč
890 Kč
3 890 Kč
3 890 Kč
1 980 Kč
1 980 Kč
1 980 Kč
2 980 Kč