New Mags

French Pastries and Desserts by Lenôtre

Gaston Lenôtre, legendární francouzský mistr cukrář, byl uctíván za to, že dělal dezerty lehčí a lahodnější a jeho techniky zpracování produktů ovlivňují cukráře ve Francii a po celém světě i v dnešní době. Toto nové vydání dnes již kultovní kuchařky – poprvé byla kniha vydaná v angličtině v roce 1977 jako Lenôtre’s Desserts and Pastries – bylo aktualizováno ve spolupráci s šéfkuchaři v Lenôtre Paris a dvěma dětmi mistra cukráře.

200 základních receptů zahrnuje croissanty, palačinky, mille-feuilles, baba au rhum, dort z roztavené čokolády, koláč s citronovými pusinkami a mangový koláč.

Kuchaři v Lenôtre Paris, kteří provozují školu vaření světové třídy, upravili receptury pro amatérské pekaře i zkušené profesionály, kteří hledají inspiraci v bohaté tradici francouzské cukrárny Lenôtre.

Specifikace:

váha 1,9 kg 

rozměry 19 × 4.6 × 26.5 cm 

pevná knižní vazba 

zobrazit více

Více informací

875 Kč s DPH

Toto zboží máme skladem

Další produkty ve stejné kategorii: