New Mags

The Chocolate Spoon

Mistrovská třída pečení a práce s čokoládou na italský způsob – nejnovější titul v prestižní rodině Silver Spoon

Kuchyně Silver Spoon je známá po celém světě jako autoritativní hlas italské kuchyně a přední italský kulinářský zdroj – tato nová kniha o oblíbených ingrediencích každého obsahuje 100 nejlepších receptů na čokoládu Silver Spoon, doprovázené zcela novými fotografiemi a designem, jako a také 30 základních receptů pro práci s čokoládou, každý s fotografováním krok za krokem. Tato kniha obsahuje hořkou, mléčnou, rubínovou a bílou čokoládu a každý aspekt této oblíbené ingredience je do hloubky probrán: její historie, složení, různé druhy a tajemství úspěšné práce s čokoládou. Základní techniky jsou doprovázeny obrázky krok za krokem, které provádějí kuchaře různými nezbytnými procesy a poskytují cenné rady pro řešení složitějších příprav, jako je temperování, glazování a vytváření tvarů a dekorací v čokoládě. Recepty zahrnují jednoduché dorty a sušenky, bonbóny a propracovanější dezerty, stejně jako pěny, zmrzliny a nápoje.

Specifikace

Hmotnost 1,7 kg

Rozměry 4 x 21,5 x 27,5 cm

Stránky 344

Pevná knižní vazba

Jazyk Angličtina

zobrazit více

Více informací

1 690 Kč s DPH

Toto zboží máme skladem

Další produkty ve stejné kategorii: