Mistrovská třída pečení a práce s čokoládou na italský způsob – nejnovější titul v prestižní rodině Silver Spoon
Kuchyně Silver Spoon je známá po celém světě jako autoritativní hlas italské kuchyně a přední italský kulinářský zdroj. Tato nová kniha o oblíbené ingredienci každého – čokoládě – obsahuje 100 nejlepších receptů z dílny Silver Spoon, doprovázených zcela novými fotografiemi a designem. K tomu přináší i 30 základních receptů pro práci s čokoládou, každý s podrobnými fotografiemi krok za krokem.
Kniha se věnuje hořké, mléčné, rubínové i bílé čokoládě, a každý aspekt této oblíbené ingredience je zde podrobně probrán: její historie, složení, různé druhy a tajemství úspěšné práce s čokoládou. Základní techniky jsou doprovázeny obrázky krok za krokem, které provádějí kuchaře různými nezbytnými procesy a poskytují cenné rady pro složitější přípravy, jako je temperování, glazování či vytváření tvarů a dekorací v čokoládě.
Recepty zahrnují jednoduché dorty a sušenky, bonbóny a propracovanější dezerty, stejně jako pěny, zmrzliny a nápoje.
Specifikace
Hmotnost 1,7 kg
Rozměry 4 x 21,5 x 27,5 cm
Stránky 344
Pevná knižní vazba
Jazyk Angličtina
Datum dostupnosti:
3 200 Kč
1 490 Kč
980 Kč
890 Kč
1 580 Kč
1 980 Kč
690 Kč
3 840 Kč
1 170 Kč
790 Kč
875 Kč
875 Kč
475 Kč
675 Kč
1 075 Kč
1 260 Kč
870 Kč
490 Kč
1 110 Kč
870 Kč
1 590 Kč
1 260 Kč
890 Kč
3 890 Kč
3 890 Kč
1 980 Kč
1 980 Kč
1 980 Kč
2 980 Kč
1 490 Kč