Mistrovská třída pečení a práce s čokoládou na italský způsob – nejnovější titul v prestižní rodině Silver Spoon
Kuchyně Silver Spoon je známá po celém světě jako autoritativní hlas italské kuchyně a přední italský kulinářský zdroj. Tato nová kniha o oblíbené ingredienci každého – čokoládě – obsahuje 100 nejlepších receptů z dílny Silver Spoon, doprovázených zcela novými fotografiemi a designem. K tomu přináší i 30 základních receptů pro práci s čokoládou, každý s podrobnými fotografiemi krok za krokem.
Kniha se věnuje hořké, mléčné, rubínové i bílé čokoládě, a každý aspekt této oblíbené ingredience je zde podrobně probrán: její historie, složení, různé druhy a tajemství úspěšné práce s čokoládou. Základní techniky jsou doprovázeny obrázky krok za krokem, které provádějí kuchaře různými nezbytnými procesy a poskytují cenné rady pro složitější přípravy, jako je temperování, glazování či vytváření tvarů a dekorací v čokoládě.
Recepty zahrnují jednoduché dorty a sušenky, bonbóny a propracovanější dezerty, stejně jako pěny, zmrzliny a nápoje.
Specifikace
Hmotnost 1,7 kg
Rozměry 4 x 21,5 x 27,5 cm
Stránky 344
Pevná knižní vazba
Jazyk Angličtina
Datum dostupnosti:

1 980 Kč

1 980 Kč

3 200 Kč

1 490 Kč

890 Kč

1 580 Kč

1 980 Kč

690 Kč

1 350 Kč

980 Kč

890 Kč

540 Kč

680 Kč

1 080 Kč

1 260 Kč

870 Kč

490 Kč

1 110 Kč

870 Kč

1 590 Kč

1 260 Kč

890 Kč

3 890 Kč

3 890 Kč

1 980 Kč

1 980 Kč
1 980 Kč

2 980 Kč

1 490 Kč

1 290 Kč