New Mags

The Chocolate Spoon

Mistrovská třída pečení a práce s čokoládou na italský způsob – nejnovější titul v prestižní rodině Silver Spoon

Kuchyně Silver Spoon je známá po celém světě jako autoritativní hlas italské kuchyně a přední italský kulinářský zdroj. Tato nová kniha o oblíbené ingredienci každého – čokoládě – obsahuje 100 nejlepších receptů z dílny Silver Spoon, doprovázených zcela novými fotografiemi a designem. K tomu přináší i 30 základních receptů pro práci s čokoládou, každý s podrobnými fotografiemi krok za krokem.

Kniha se věnuje hořké, mléčné, rubínové i bílé čokoládě, a každý aspekt této oblíbené ingredience je zde podrobně probrán: její historie, složení, různé druhy a tajemství úspěšné práce s čokoládou. Základní techniky jsou doprovázeny obrázky krok za krokem, které provádějí kuchaře různými nezbytnými procesy a poskytují cenné rady pro složitější přípravy, jako je temperování, glazování či vytváření tvarů a dekorací v čokoládě.

Recepty zahrnují jednoduché dorty a sušenky, bonbóny a propracovanější dezerty, stejně jako pěny, zmrzliny a nápoje.

 

Specifikace

Hmotnost 1,7 kg

Rozměry 4 x 21,5 x 27,5 cm

Stránky 344

Pevná knižní vazba

Jazyk Angličtina

zobrazit více

Více informací

1 690 Kč s DPH

Toto zboží máme skladem

Další produkty ve stejné kategorii: