Fürstenberg

Kávový a čajový podšálek

Výrobce porcelánu Fürsstenberg představuje kolekci My China! od SIEGER by Fürstenberg, která navazuje na tradici manufaktury existující již více než 275 let a nově interpretuje ducha kreativní stolní kultury. Navrhl ji Michael Sieger a ztělesňuje vynikající syntézu formy a funkce, která nemá v dlouhé historii manufaktury obdoby. Univerzální podšálek z této řady je výrazem čisté elegance a demonstruje současný design.

Vyvážená harmonie základních tvarů – válcového, převratového a kuželového – vytváří řadu možných kombinací a povyšuje každé stolní uspořádání na úroveň individuálního uměleckého díla. Dekor PARAÍSO BLUE obohacuje jednoduchost bílé o rozměr hlubokého klidu a relaxace. Použití nejkvalitnějšího porcelánu s tloušťkou stěny působivých dva a půl milimetru dodává kouskům lehkost, která lahodí oku a povzbuzuje hmat.

Jemná modrá PARAÍSO BLUE představuje stolní kulturu, která splňuje nejvyšší standardy kvality a zároveň vytváří atmosféru diskrétní exkluzivity. My China! od výrobce porcelánu Fürstenberg nabízí kousky, jejichž estetická dokonalost a funkční inteligence jsou poctou více než 275 letům řemeslné výroby a designu.

Ø 16 cm

zobrazit více

Více informací

1 850 Kč s DPH

Toto zboží máme skladem

29 dalších produktů ve stejné kategorii: