Espresso šálek Zobrazit větší
Fürstenberg

Espresso šálek

Oživte svou kávovou přestávku jedinečným šmrncem s tímto exkluzivním šálkem z kolekce Ca' d'Oro od prestižní značky Sieger by Fürstenberg.

Šálek na espresso CA'D'ORO zdobený zlatou a černou barvou je ukázkovým příkladem pečlivé rovnováhy mezi elegantní estetikou a praktickou všestranností.

S působivou tloušťkou stěny pouhých dva a půl milimetru dokáže šálek na espresso vyrobený z nejkvalitnějšího porcelánu vyzařovat lehkost, která je patrná při každém použití. Lesklé zlaté detaily na sytě černé podtrhují luxusní charakter a dodávají každému aranžmá stolu nádech sofistikovanosti.

Jeho geometrický design v černobílých tónech doplněný 24 karátovým zlatým lemem přinese vašemu stolu špetku luxusu.

Každý kus je pečlivě ručně vyráběn z nejkvalitnějšího porcelánu a je naprosto unikátní. Tento šálek představuje dokonalé spojení elegance, uměleckého designu a precizního řemesla. Bude to neodolatelný prvek pro vaše chvíle relaxace při šálku kávy.

Chcete-li si uchovat jeho výjimečnost, doporučujeme se vyhnout mytí v myčce a raději se mu věnovat ručně. Ale věřte, že toto malé gesto se vyplatí, protože každé doušky z tohoto šálku bude pro vás zážitkem plným exkluzivity a elegance.

Ø 6,2 cm

Výška: 6 cm

zobrazit více

Více informací

2 825 Kč s DPH

Toto zboží máme skladem

30 dalších produktů ve stejné kategorii: