Čajový šálek Zobrazit větší
Fürstenberg

Čajový šálek

Užijte si s kolekcí My China! Čajový šálek z řady PARAÍSO BLUE dodá vašemu každodennímu životu punc elegance. Tento vynikající šálek od výrobce porcelánu Fürstenberg , navržený Michaelem Siegerem, představuje vyvážený systém rozměrů a tvarů, díky nimž jsou vaše kávové chvíle individuální a inspirativní.

Tento čajový šálek zaujme svým jemně sladěným kónickým tvarem, který je ústřední součástí inovativního designového konceptu MY CHINA! je. Se zakřivenými liniemi a elegantním modrým zbarvením dekoru PARAÍSO BLUE kombinuje tradiční řemeslo se současným designovým přístupem. Filigránové detaily a solidní řemeslné zpracování porcelánky Fürsstenberg , zdokonalované více než 275 let, zaručují nejen vizuální požitek, ale také hmatovou lahůdku, kterou lze zažít při každém dotyku.

Ať už pro každodenní použití nebo pro zvláštní příležitosti – MY CHINA! ĆAJOVÝ šálek od výrobce porcelánu Fürsstenberg vyzařuje sebevědomou a kosmopolitní eleganci a je proto nepostradatelným kouskem pro každého, kdo přikládá velký význam vytříbené kultuře stolování.

Ø 11,7 cm

Objem: 0,2 l

zobrazit více

Více informací

4 225 Kč s DPH

Toto zboží máme skladem

29 dalších produktů ve stejné kategorii: