Miska XL Zobrazit větší
Fürstenberg

Miska XL

Objevte velkorysou eleganci XL mísy na ovoce z kolekce MY CHINA! od SIEGER od Fürstenberga . S hlubokým modrým tónem dekoru PARAÍSO BLUE rozvine tato mísa svou plnou nádheru a stane se působivým středobodem každého stolu. Není to jen nádoba na ovoce, ale také doklad řemeslné zručnosti výrobce porcelánu Fürsstenberg , který je zárukou kvality a exkluzivity do nejmenších detailů již více než 275 let.

V modré barvě vás dekor PARAÍSO BLUE zavede do světa exotického ptactva a bujné flóry, která podněcuje fantazii a promění každý dezert ve vizuální potěšení.

S historií nasáklou tradicí, která zachycuje podstatu více než 275 let porcelánového umění, se Fürstenberg podařilo navrhnout kolekci, která zaujme nejen svou funkčností, ale zaujme i rozmanitými možnostmi kombinací. Mísa vytvarovaná do základních tvarů válcového, převratového a kuželového lze skvěle kombinovat s dalšími díly z MY CHINA! aranžmá, umožňující vytvoření stolu plného nekonečné elegance a kreativity. Tato dezertní mísa je ušlechtilým vyjádřením stylu a individuality a zve vás k neustálému vymýšlení vlastního prostředí stolu.

Ø 26,3 cm

zobrazit více

Více informací

9 875 Kč s DPH

Toto zboží máme skladem

29 dalších produktů ve stejné kategorii: