Miska S Zobrazit větší
Fürstenberg

Miska S

Kolekce MY CHINA! od SIEGER by Fürstenberg představuje eleganci a styl na vašem banketovém stole. Miska na cereálie PARAÍSO BLUE je zářným příkladem vynikajícího designu a sofistikované funkčnosti, které charakterizují tuto řadu. Tajemná modrá dekoru PARAÍSO dodává stolu zvláštní nádech vznešené krásy. Tato mísa na cereálie v sobě spojuje tradiční řemeslo, praktiku, která se pěstuje v porcelánce Fürstenberg již více než čtvrt tisíciletí, s moderním designovým jazykem, který je patrný ve válcových, převratových a kuželových designech.


Jemně laděná barva a jasná glazura zdůrazňují dokonalou harmonii porcelánu, díky čemuž je mísa vhodná pro všestranné aranžmá na jakémkoli stole. S tloušťkou stěny, která je na některých místech pouze dva a půl milimetru, se pocit z tohoto jemného porcelánu stává smyslným zážitkem.

Miska z kolekce MY CHINA! je nejen důkazem nejvyššího porcelánového umění, ale také důkazem pozornosti k detailu a výjimečné kvality, kterou lze zažít při každém použití. Objevte svět SIEGER by Fürstenberg a vyzkoušejte, jak tradice a inovace jedinečným způsobem obohacují váš stůl.

Ø 11,5 cm

zobrazit více

Více informací

3 150 Kč s DPH

Toto zboží máme skladem

29 dalších produktů ve stejné kategorii: