Cookies Cookies pomáhají, aby vám náš web dobře sloužil. Díky nim se nemusíte pokaždé přihlašovat, díky nim vám vybrané zboží zůstává v košíku a nemizí pokaždé, když si chcete web projít důkladně, nákup si promyslet. Vše tady tvoříme pro vás. Děkujeme. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Gaston Lenôtre, legendární francouzský mistr cukrář, byl uctíván za to, že dělal dezerty lehčí a lahodnější a jeho techniky zpracování produktů ovlivňují cukráře ve Francii a po celém světě i v dnešní době. Toto nové vydání dnes již kultovní kuchařky – poprvé vydané v angličtině v roce 1977 jako Lenôtre’s Desserts and Pastries – bylo aktualizováno ve spolupráci s šéfkuchaři v Lenôtre Paris a dvěma dětmi mistra cukráře.
200 základních receptů zahrnuje croissanty, palačinky, mille-feuilles, baba au rhum, dort z roztavené čokolády, koláč s citronovými pusinkami a mangový koláč.
Kuchaři v Lenôtre Paris, kteří provozují školu vaření světové třídy, upravili receptury pro amatérské pekaře i zkušené profesionály, kteří hledají inspiraci v bohaté tradici francouzské cukrárny Lenôtre.
Specifikace:
váha 1,9 kg
rozměry 19 × 4.6 × 26.5 cm
pevná knižní vazba