Amoln

Svíčka 1945

Vůně zachycující štěstí...Směs čerstvých bylinek, smyslnosti italského bergamotu, orientálních růží, pomerančových květů a divokého jasmínu, která se nakonec kumuluje v teplých podtónech santalového a cedrového dřeva. 

Pro jednu ze zakladatelek společnosti Amoln je rok 1945 blízký srdci, jelikož to byl rok, kdy se narodil její milovaný otec. Napodobuje jedinečnou vůni otce, který nikdy nenosí komerční parfém a reprezentuje vzpomínku na celoživotní pouto a bezpodmínečnou lásku. Jeho zvláštní a nenapodobitelná osobní vůně se rozvíjí prostřednictvím jeho každodenních činností od ranního mačkání čerstvé šťávy pro děti, sběru divokých květin z malé zahrádky, truhlářství v garáži až po vaření s asijským kořením a rostlinami.

Hmotnost:270g

V: 10cm

: 8,8cm

Jak pečovat o svíčku:

Nejprve zkraťte knot o cca 3mm, aby se předešlo nežádoucímu kouření. Pokud situace nastane, šetrně zhasněte svíčku, počkejte až vosk vychladne a odstraňte spálené konce. Nikdy nenahýbejte svíčku s rozteklým voskem.

Svíčka by měla hořet maximálně 3 - 5 hodin. Celková doba hoření je cca 70 hodin a závisí na mnoha faktorech jako je teplota, vlhkost, nebo průvan v místnosti, jak dlouhý/krátký je knot po zastřižení. 

Pokud je na dně dózy kolem 6mm vosku, svíčku již dále nezapalujte, může dojít k prasknutí.

Nenechávejte svíčku bez dozoru, v průvanu či na přímém slunečním svitu(může dojít ke změně barvy).  Vzhledem k přírodním přísadám může voskový povrch při vystavení určitému osvětlení a teplotě zmrznout.

Amoln používá vysoce kvalitní minerální a rostlinné vosky, lokálně sklizené v jižní části Švédska, stejně jako ekologické knoty. Jejich dvanácti krokový výrobní proces trvá dva týdny u jedné svíčky, nalévány jsou do ručně malovaných dóz a to vše jen potvrzuje, jak unikátní tyto svíčky jsou.

zobrazit více

Více informací

1 625 Kč s DPH

Toto zboží máme skladem

18 dalších produktů ve stejné kategorii: